Таг: работна виза

РЕГИСТРИРАЊЕТО ЗА НОЕМВРИСКИ ТЕРМИН ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА РАБОТНА ВИЗА СЕ ОТВОРА НА 5 ОКТОМВРИ

РЕГИСТРИРАЊЕТО ЗА НОЕМВРИСКИ ТЕРМИН ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА РАБОТНА ВИЗА СЕ ОТВОРА НА 5 ОКТОМВРИ

Регистрирањето за ноемвриски термин за аплицирање за работна виза за Германија ќе почне на 5 октомври во 11 часот, објави Германската амбасада во Скоп ...
СТРАНИЦАТА ЗА 4.750 РАБОТНИ ВИЗИ ЗА ГЕРМАНИЈА ПРЕГЛЕДАНА 50.000 ПАТИ ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА, ОБЈАВИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

СТРАНИЦАТА ЗА 4.750 РАБОТНИ ВИЗИ ЗА ГЕРМАНИЈА ПРЕГЛЕДАНА 50.000 ПАТИ ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА, ОБЈАВИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

Страницата за добивање работна виза за Германија била прегледана 50.000 пати за само неколку часа откако беше отворена пред два дена, објави Германска ...
НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОД 1 ЈАНУАРИ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ ВО ГЕРМАНИЈА БЕЗ РАБОТНА ВИЗА, ПОВТОРИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ВО СКОПЈЕ

НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОД 1 ЈАНУАРИ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ ВО ГЕРМАНИЈА БЕЗ РАБОТНА ВИЗА, ПОВТОРИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ВО СКОПЈЕ

Германската амбасада во Скопје уште еднаш предупреди дека не се точни медиумските информации дека од 1 јануари, граѓаните на земјите што не се членки ...
НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОД 1 ЈАНУАРИ ВО ГЕРМАНИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ БЕЗ РАБОТНА ВИЗА, СООПШТИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОД 1 ЈАНУАРИ ВО ГЕРМАНИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ БЕЗ РАБОТНА ВИЗА, СООПШТИ ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

Не е точно дека од 1 јануари 2019 година во Германија ќе може да се работи без соодветна виза, соопшти Германската амбасада во Скопје по повод низата ...
ПАЗАРЕЊЕ И ЌАРЕЊЕ

ПАЗАРЕЊЕ И ЌАРЕЊЕ

1 Ајде да пробаме, ние што останавме да живееме во Република Македонија и што не извадивме бугарски пасоши и што немаме работна виза за Германија, нит ...
5 / 5 НАПИСИ