Таг: Рафик Харири

ХАШКИОТ СУД ПРЕСУДИ ДЕКА ХЕЗБОЛАХ И СИРИЈА НЕ БИЛЕ ВМЕШАНИ ВО УБИСТВОТО НА БИВШИОТ ЛИБАНСКИ ПРЕМИЕР ХАРИРИ ВО 2005

ХАШКИОТ СУД ПРЕСУДИ ДЕКА ХЕЗБОЛАХ И СИРИЈА НЕ БИЛЕ ВМЕШАНИ ВО УБИСТВОТО НА БИВШИОТ ЛИБАНСКИ ПРЕМИЕР ХАРИРИ ВО 2005

Нема докази дека водството на Хезболах или сириската влада биле вмешани во убиството на поранешниот либански премиер Рафик Харири во 2005 година, обја ...
1 / 1 НАПИСИ