Таг: рашковки

ЗА СУДОТ НЕ Е СПОРНО ОБВИНЕНИЕТО НА РАШКОВСКИ, ГО ПРИФАТИ ВО ЦЕЛОСТ, АКМИСОТ ЌЕ ГО РАСПРЕДЕЛИ КАЈ СУДИЈА ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ

ЗА СУДОТ НЕ Е СПОРНО ОБВИНЕНИЕТО НА РАШКОВСКИ, ГО ПРИФАТИ ВО ЦЕЛОСТ, АКМИСОТ ЌЕ ГО РАСПРЕДЕЛИ КАЈ СУДИЈА ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ

Обвинителниот акт против седум лица поврзан со нелегална набавка на софтвер и перење пари, поднесен од Основното јавно обвинителство за гонење организ ...
1 / 1 НАПИСИ