Таг: расипани

ЛИФТОВИТЕ ВО МРТВ СЕ РАСИПАНИ ОТИ СЕ ПОПЛАВИ ЗГРАДАТА, СЕ ОДИ ПЕШКИ ДО 18. КАТ

ЛИФТОВИТЕ ВО МРТВ СЕ РАСИПАНИ ОТИ СЕ ПОПЛАВИ ЗГРАДАТА, СЕ ОДИ ПЕШКИ ДО 18. КАТ

Лифтовите во зградата на Македонската радиотелевизија не работат една недела поради поплава во зградата. Директорот на Службата за општи и заеднички р ...
САМО ВО 14 АВТОБУСИ НЕ РАБОТАТ КЛИМИТЕ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

САМО ВО 14 АВТОБУСИ НЕ РАБОТАТ КЛИМИТЕ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

Само во 14  автобуси се расипани климите, велат од ЈСП „Скопје“, откако деновиве граѓани на социјалните мрежи коментираат дека во двокатните автобуси ...
ВАДАТ ДЕЛОВИ ОД ПАНОРАМСКИТЕ АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ПОПРАВАТ ДВОКАТНИТЕ ВО СКОПЈЕ

ВАДАТ ДЕЛОВИ ОД ПАНОРАМСКИТЕ АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ПОПРАВАТ ДВОКАТНИТЕ ВО СКОПЈЕ

Од едни автобуси се вадат делови за да се стават на други на двокатните кинески автобуси и нископодните украински, кои ги набави Владата на експремиер ...
3 / 3 НАПИСИ