Таг: распишување избори

НА 6 АВГУСТ ЏАФЕРИ ЌЕ ГИ РАСПИШЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ ОДРЖАТ НА 15 ОКТОМВРИ

НА 6 АВГУСТ ЏАФЕРИ ЌЕ ГИ РАСПИШЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ ОДРЖАТ НА 15 ОКТОМВРИ

Претседателот на Собранието Талат Џафери најави дека ќе ги распише локални избори на 6 август за да се одржат на 15 октомври. „Ако се тече според д ...
ПРЕДИЗБОРНИ РОКОВИ: СОБРАНИЕТО СЕ РАСПУШТА НА 12 ОКТОМВРИ

ПРЕДИЗБОРНИ РОКОВИ: СОБРАНИЕТО СЕ РАСПУШТА НА 12 ОКТОМВРИ

Одложуваните предвремени парламентарни избори на 24 април и 5 јуни, овојпат треба да бидат бидат закажани на 11 декември. Ова беше договорено на завч ...
2 / 2 НАПИСИ