Таг: Речани

ВО ВЕЛЕШКАТА НАСЕЛБА РЕЧАНИ СЕКОЈ ДЕН СЕ ПАЛАТ СУВА ТРЕВА И ГРАНКИ, ПА ЖИТЕЛИТЕ ДИШАТ ЗАГАДЕН ВОЗДУХ

ВО ВЕЛЕШКАТА НАСЕЛБА РЕЧАНИ СЕКОЈ ДЕН СЕ ПАЛАТ СУВА ТРЕВА И ГРАНКИ, ПА ЖИТЕЛИТЕ ДИШАТ ЗАГАДЕН ВОЗДУХ

Жителите на велешката населба Речани реагираа на загадувањето што го предизвикува дел од нивните сограѓани, кои палат суви гранки и трева и со тоа се ...
ВЕЛЕС ЈА ИЗБРА ЛОКАЦИЈАТА НА НОВИОТ МОСТ ДО НАСЕЛБАТА РЕЧАНИ И СЕГА ТРЕБА ДА НАЈДЕ ПАРИ ЗА НЕГОВА ИЗГРАДБА

ВЕЛЕС ЈА ИЗБРА ЛОКАЦИЈАТА НА НОВИОТ МОСТ ДО НАСЕЛБАТА РЕЧАНИ И СЕГА ТРЕБА ДА НАЈДЕ ПАРИ ЗА НЕГОВА ИЗГРАДБА

Позната е локацијата каде ќе се гради мостот кој ќе ги поврзе населбата Речани и Велес. На прес-конференција, градоначалникот Коцевски објави дека ...
ВЕЛЕШАНЕЦ МОЛИ ДА МУ ЈА ВРАТАТ УКРАДЕНАТА КОБИЛА

ВЕЛЕШАНЕЦ МОЛИ ДА МУ ЈА ВРАТАТ УКРАДЕНАТА КОБИЛА

Од бавча е украдена кобила изминатиот викенд во околината на Велес, во месноста Речани. Сопственикот ги замолува сторителите да ја вратат, оти таа му ...
3 / 3 НАПИСИ