Таг: регистерски таблички

СРБИЈА И КОСОВО ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА РЕГИСТЕРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ, ПРИШТИНА СЕ ОТКАЖА ОД КАЗНУВАЊЕТО

СРБИЈА И КОСОВО ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА РЕГИСТЕРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ, ПРИШТИНА СЕ ОТКАЖА ОД КАЗНУВАЊЕТО

Србија и Косово договорија чекори за смирување на спорот околу регистерските таблички, кој се закануваше дека ќе прерасне во конфликт. „Имаме догово ...
КОСОВО ГО ПРИФАТИ АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕДЛОГ ДА СЕ ОДЛОЖИ КАЗНУВАЊЕТО ЗА СРПСКИТЕ РЕГИСТЕРСКИ ТАБЛИЧКИ

КОСОВО ГО ПРИФАТИ АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕДЛОГ ДА СЕ ОДЛОЖИ КАЗНУВАЊЕТО ЗА СРПСКИТЕ РЕГИСТЕРСКИ ТАБЛИЧКИ

Косовскиот премиер Албин Курти ноќеска го прифати американскиот предлог за 48-часовно одложување на примената на владината одлука за казнување на српс ...
СРБИТЕ СЕ ПОВЛЕКОА ОД СИТЕ КОСОВСКИ ДРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ПОРАДИ СПОРОТ СО РЕГИСТЕРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ

СРБИТЕ СЕ ПОВЛЕКОА ОД СИТЕ КОСОВСКИ ДРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ПОРАДИ СПОРОТ СО РЕГИСТЕРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ

Градоначалниците на четирите општини со мнозинско српско население во Косово денеска поднесоа неотповикливи оставки заедно со низа други функционери п ...
ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ГИ ОДЗЕМА И ДО 3 МЕСЕЦИ ВОЗИЛАТА КОИ БУЧАТ СИЛНО, ИСПУШТААТ ЦРН ЧАД ИЛИ НА ДРУГ НАЧИН СЕ НЕИСПРАВНИ

ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ГИ ОДЗЕМА И ДО 3 МЕСЕЦИ ВОЗИЛАТА КОИ БУЧАТ СИЛНО, ИСПУШТААТ ЦРН ЧАД ИЛИ НА ДРУГ НАЧИН СЕ НЕИСПРАВНИ

Парламентот пред Нова Година го донесе новиот Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата, според кој полицијата ќе може на сред автопат или на ко ...
УКРАДЕНИ ТАБЛИЧКИТЕ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОБУС ВО ГРЦИЈА И СО СПРЕЈ СМЕНЕТ КОДОТ

УКРАДЕНИ ТАБЛИЧКИТЕ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОБУС ВО ГРЦИЈА И СО СПРЕЈ СМЕНЕТ КОДОТ

Автобус на компанијата „Атом“ од Кочани по еднонеделниот престој во Грција морал да се врати во Македонија без регистерски таблички на чие што место н ...
5 / 5 НАПИСИ