Таг: РЕК„Битола“

1 7 8 985 / 85 НАПИСИ
ХАВАРИЈАТА ВО РЕК БИТОЛА ЈА ПРЕДИЗВИКАЛ ПОЖАР

ХАВАРИЈАТА ВО РЕК БИТОЛА ЈА ПРЕДИЗВИКАЛ ПОЖАР

Пожар ја предизвикал хаваријата на склопката во РЕК „Битола“ поради што во четвртокот беше исклучен и вториот блок во РЕК, тврдат за САКАМДАКАЖАМ.МК в ...
ДАЛИ РЕГАН СЕ ВРАТИ ВО РЕК БИТОЛА?

ДАЛИ РЕГАН СЕ ВРАТИ ВО РЕК БИТОЛА?

Дали Реган се врати во РЕК Битола? Ова прашање се слуша деновиве низ Битола, откако во јавноста проструија информации дека истовремено во застој беа т ...
ДИВЕРЗИЈА ВО РЕК БИТОЛА – НАЈДЕН ПРЕДМЕТ ВО БЛОКОТ 1

ДИВЕРЗИЈА ВО РЕК БИТОЛА – НАЈДЕН ПРЕДМЕТ ВО БЛОКОТ 1

При операциите за пуштање на Блокот 1 во РЕК „Битола“ бил пронајден предмет на недопустлива локација, поради што била повикана полиција испита како ...
ПОЛИЦИЈАТА ИСТРАЖУВА МОЖНА ДИВЕРЗИЈА ВО РЕК БИТОЛА?

ПОЛИЦИЈАТА ИСТРАЖУВА МОЖНА ДИВЕРЗИЈА ВО РЕК БИТОЛА?

Полицијата потврди дека го истражува денешниот испад на сигурносните вентили во Блок 1 во РЕК Битола, енергетскиот стожер на Македонија. Од битолската ...
НЕ РАБОТИ НИЕДЕН БЛОК ВО РЕК „БИТОЛА“

НЕ РАБОТИ НИЕДЕН БЛОК ВО РЕК „БИТОЛА“

Ниту еден од трите блока во енергетскиот гигант на Македонија, РЕК „Битола“ не се во фунција. На фотографија од комбинатот, направена денес, се гледа ...
1 7 8 985 / 85 НАПИСИ