Таг: РЕК Осломеј

ПЕЦЕ МАТЕВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА РЕК „БИТОЛА“, РАЗРЕШЕН ЗЛАТКО ЌУРЧИЕВСКИ

ПЕЦЕ МАТЕВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА РЕК „БИТОЛА“, РАЗРЕШЕН ЗЛАТКО ЌУРЧИЕВСКИ

Досегашниот  директорот на РЕК „Битола“ Златко Ќурчиевски е разрешен од функцијата и на негово место за в. д. директор е назначен Пеце Матевски, досег ...
ВО СЕПТЕМВРИ ТРЕБА ДА ПОЧНЕ ИЗГРАДБАТА НА ФОТОВОЛТАИЧНА ЕЛЕКТРАНА НАД РУДНИКОТ НА ТЕЦ ОСЛОМЕЈ

ВО СЕПТЕМВРИ ТРЕБА ДА ПОЧНЕ ИЗГРАДБАТА НА ФОТОВОЛТАИЧНА ЕЛЕКТРАНА НАД РУДНИКОТ НА ТЕЦ ОСЛОМЕЈ

Изградба на првата фотоволтаична електрана од 10 мегавати на местото на рудникот на термоелектраната ТЕЦ Осломеј денес најави вицепремиерот за економс ...
СО ЗАФАТ ОД 66 МИЛИОНИ, ИЗГУБЕНА Е СТРУЈА ОД 130 МИЛИОНИ ЕВРА, СОСТОЈБАТА СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Е КАТАСТРОФА, ТВРДАТ ОД ЕЛЕМ

СО ЗАФАТ ОД 66 МИЛИОНИ, ИЗГУБЕНА Е СТРУЈА ОД 130 МИЛИОНИ ЕВРА, СОСТОЈБАТА СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Е КАТАСТРОФА, ТВРДАТ ОД ЕЛЕМ

Состојбата со производство на електрична енергија во Македонија е катастрофална, рече Драган Миновски, новиот директор на АД Електрани на Македонија ( ...
3 / 3 НАПИСИ