Таг: репертоар

„БИКИНИ МУН“ ОД УТРЕ ВО КИНО ВО БИТОЛА

„БИКИНИ МУН“ ОД УТРЕ ВО КИНО ВО БИТОЛА

„Бикини Мун“, најновиот филм на Милчо Манчевски, oд утре ќе игра на редовниот репертоар на 3Д Кино Битола. Филмот и понатаму игра во кино Милениум во ...
„ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ НЕ Е ТРГНАТА ОД РЕПЕРТОАРОТ НА МНТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ДРАГАН СПАСОВ ДАЦ

„ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ НЕ Е ТРГНАТА ОД РЕПЕРТОАРОТ НА МНТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ДРАГАН СПАСОВ ДАЦ

Претставата „Госпоѓа министерка“ не е симната од Македонскиот народен театар, вели директорот Драган Спасов Дац откако актерката Весна Петрушевска обј ...
ДРАМСКИОТ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ ГИ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ОД 400 НА 300 ДЕНАРИ

ДРАМСКИОТ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ ГИ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ОД 400 НА 300 ДЕНАРИ

Драмскиот театар во Скопје ги намали цените на билетите за театарски претстави во новата театарска сезона, која официјално стартува на 15-ти овој месе ...
3 / 3 НАПИСИ