Таг: респиратор

АВГАНИСТАНСКИ ТИНЕЈЏЕРКИ ПРАВАТ РЕСПИРАТОРИ ОД АВТОМОБИЛСКИ ДЕЛОВИ

АВГАНИСТАНСКИ ТИНЕЈЏЕРКИ ПРАВАТ РЕСПИРАТОРИ ОД АВТОМОБИЛСКИ ДЕЛОВИ

Млади авганистански роботичарки даваат свој придонес во борбата против коронавирусот, изработувајќи респиратори од автомобилски делови. Овие тинејцерк ...
ПЕТМИНА ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19 ЗАГИНАЛЕ ВО ПОЖАР ВО РУСИЈА ПО КРАТОК СПОЈ ВО РЕСПИРАТОР

ПЕТМИНА ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19 ЗАГИНАЛЕ ВО ПОЖАР ВО РУСИЈА ПО КРАТОК СПОЈ ВО РЕСПИРАТОР

Најмалку пет пациенти со КОВИД-19 загинале во пожар во болница во Санкт Петербург. Пожарот бил предизвикан од краток спој во еден од респираторите ...
ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Нема доволно медицински сестри на Клиниката за детски болести за да може интензивната нега до функционира со полн капацитет. Реновирањето и проширувањ ...
3 / 3 НАПИСИ