Таг: Ричард Бренсон

МАЈКАТА НА МИЛИЈАРДЕРОТ РИЧАРД БРЕНСОН ПОЧИНА ОД КОВИД-19

МАЈКАТА НА МИЛИЈАРДЕРОТ РИЧАРД БРЕНСОН ПОЧИНА ОД КОВИД-19

Милијардерот Ричард Бренсон потврди дека мајка му починала на 96 години откако се заразила со коронавирус. „Мајка ми Ив силно се бореше против вирусо ...
САКАМ ДА РАБОТАМ СО МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „ВРБА“, ВЕЛИ ЛЕГЕНДАРНИОТ ПРОДУЦЕНТ НИК ПАУЕЛ, ОСНОВАЧОТ НА „ВИРЏИН“ СО РИЧАРД БРАНСОН

САКАМ ДА РАБОТАМ СО МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „ВРБА“, ВЕЛИ ЛЕГЕНДАРНИОТ ПРОДУЦЕНТ НИК ПАУЕЛ, ОСНОВАЧОТ НА „ВИРЏИН“ СО РИЧАРД БРАНСОН

Ник Пауел, легендарниот британски продуцент кој во 1970-те заедно со Ричард Брансон ја основа британската компанија „Вирџин груп“, подоцна „Вирџин рек ...
2 / 2 НАПИСИ