Таг: РК Пелистер

БИТОЛА ЌЕ СОЗДАВА РАКОМЕТЕН ЏИН, НО САМО АКО БОЈАТА НА ДРЕСОВИТЕ ОСТАНЕ ЗЕЛЕНО-БЕЛА

БИТОЛА ЌЕ СОЗДАВА РАКОМЕТЕН ЏИН, НО САМО АКО БОЈАТА НА ДРЕСОВИТЕ ОСТАНЕ ЗЕЛЕНО-БЕЛА

Ракометот во Битола е пред нов предизвик. Ракометниот клуб Еурофарм Работник достави „платформа за ракометна Битола“ до општинскиот Совет, во која бар ...
ИМА КОТЕЛ ЗА ГРЕЕЊЕ, СЕ ЧЕКААТ КЛИМА КОМОРИ ЗА ДА СЕ ЗАГРЕЕ СПОРТСКАТА САЛА ВО БИТОЛА

ИМА КОТЕЛ ЗА ГРЕЕЊЕ, СЕ ЧЕКААТ КЛИМА КОМОРИ ЗА ДА СЕ ЗАГРЕЕ СПОРТСКАТА САЛА ВО БИТОЛА

Котелот на биомаса кој беше набавен за загревање на спортската сала „Младост“ во Битола, а со кого на големо се фалеше претходната локална власт, една ...
2 / 2 НАПИСИ