Таг: Роберт Бекировски

НАПРАВИВМЕ ИТНА НАБАВКА ЗА ДА НЕ ОСТАНАТ ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ БЕЗ ИНСУЛИН, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ

НАПРАВИВМЕ ИТНА НАБАВКА ЗА ДА НЕ ОСТАНАТ ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ БЕЗ ИНСУЛИН, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ

Болните од дијабетес го користат и инсулинот што Министерството за здравство го доби како донација од еден од производителите и инсулинот на кој Агенц ...
АГЕНЦИЈАТА ЗА ЛЕКОВИ НЕ КАЖУВА КОЈ ИНСУЛИН Е ВО ПРОМЕТ

АГЕНЦИЈАТА ЗА ЛЕКОВИ НЕ КАЖУВА КОЈ ИНСУЛИН Е ВО ПРОМЕТ

Агенцијата за лекови и медицински помагала не кажува кој инсулин во моментов го користат дијабетичарите во земјава. Новиот директор на Агенцијата Робе ...
2 / 2 НАПИСИ