Таг: Садула Дураки

1 213 / 13 НАПИСИ
СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ВО СКОПЈЕ СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ПОЧНУВА ИЗГРАДБА НА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ВО СКОПЈЕ СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ПОЧНУВА ИЗГРАДБА НА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

Следниот месец ќе почне изградба на колекторскиот систем во Скопје, со кој ќе се собираат отпадните води кои сега директно се испупштаат во Вардар. Из ...
ФРАНЦИЈА ДОНИРАШЕ 200.000 ЕВРА ЗА ДОРАБОТКА НА ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ

ФРАНЦИЈА ДОНИРАШЕ 200.000 ЕВРА ЗА ДОРАБОТКА НА ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ

До 2020 година градските власти и Министерството за животна средина очекуваат да почне изградбата на пречистителна станица за отпадни води во Скопје. ...
МИНИСТЕРОТ САДУЛА ДУРАКИ ГО ОТВОРИ ВЕНТИЛОТ, ПОЧНА ДА СЕ ПОЛНИ БРАНАТА „ПАЉУРЦИ“

МИНИСТЕРОТ САДУЛА ДУРАКИ ГО ОТВОРИ ВЕНТИЛОТ, ПОЧНА ДА СЕ ПОЛНИ БРАНАТА „ПАЉУРЦИ“

Министерството за животна средина ги вклучи пумпите од системот кај Ѓавато за дотур на вода во браната „Паљурци“ кај Богданци. Нивото на водата на ова ...
1 213 / 13 НАПИСИ