Таг: сала „Борис Трајковски“

ЗАБАВНИОТ ПАРК КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ Е НА ПРИВАТЕН ИМОТ, НЕ СМЕ НАДЛЕЖНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА КАРПОШ

ЗАБАВНИОТ ПАРК КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ Е НА ПРИВАТЕН ИМОТ, НЕ СМЕ НАДЛЕЖНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА КАРПОШ

Забавниот парк пред базенот „Борис Трајковски“ се наоѓа на приватен имот и затоа не треба да даваме дозвола за поставување на реквизитите, велат од Гр ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ДЕЖУРААТ ВО СОБРАНИЕ ДОДЕКА НЕ СИ ЗАМИНЕ МНОЗИНСТВОТО

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ДЕЖУРААТ ВО СОБРАНИЕ ДОДЕКА НЕ СИ ЗАМИНЕ МНОЗИНСТВОТО

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ неделава дежураат за парламентарното мнозинство предводено од СДСМ да не може да влезе ненадејно во некоја од помалите собра ...
2 / 2 НАПИСИ