Таг: Сашо Димоски

УТРЕ ВО КИЦ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА И ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА „12+1“ НА САШО ДИМОСКИ

УТРЕ ВО КИЦ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА И ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА „12+1“ НА САШО ДИМОСКИ

Книгата „Во главата пишувам расказ“, што заеднички ја создадоа Елизабета Баковска и Сашо Димоски, ќе биде промовирана утре во Културно-информативниот ...
ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ПАК ПРОКИСНУВА ПОСЛЕ ДОЖД, ОБЈЕКТОТ 7 ГОДИНИ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ПАК ПРОКИСНУВА ПОСЛЕ ДОЖД, ОБЈЕКТОТ 7 ГОДИНИ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

Повторно прокиснува во зградата на Велешкиот театар. Протекува во фоајето како и во помошните простории. Дождовите од изминатиот период придонесоа вод ...
ДРАМАТУРГОТ САШО ДИМОСКИ НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР

ДРАМАТУРГОТ САШО ДИМОСКИ НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР

Од понеделникот, драматургот Сашо Димоски e нов вршител на должност директор на Центарот за култура од Велес. Од Министерството за култура за САКАМДАК ...
3 / 3 НАПИСИ