Таг: саво климовски

ЖЕЛБОТЕКА

ЖЕЛБОТЕКА

Ионака сите дремете на Фејсбук, читајте дека премиерот има план. ...
КОНЕЧНО ЗАЛИЧИ СОБРАНИЕТО, ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ПРЕДЛАГААТ ПОЗНАТИ ПРАВНИЦИ ЗА СУДИИ ВО УСТАВНИОТ СУД

КОНЕЧНО ЗАЛИЧИ СОБРАНИЕТО, ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ПРЕДЛАГААТ ПОЗНАТИ ПРАВНИЦИ ЗА СУДИИ ВО УСТАВНИОТ СУД

Почна седницата на Комисијата за избори и именувања, на која треба да се предложат до 120-те пратеници три имиња - кандидати за судии во Уставниот суд ...
2 / 2 НАПИСИ