Таг: сексуално насилство

СЕКОЈА ВТОРА ЖЕНА ВО ЗЕМЈАВА Е ЖРТВА НА ПСИХОЛОШКО НАСИЛСТВО, А СЕКОЈА СЕДМА НА СЕКСУАЛНО, ВЕЛИ СТУДИЈА НА ОБСЕ

СЕКОЈА ВТОРА ЖЕНА ВО ЗЕМЈАВА Е ЖРТВА НА ПСИХОЛОШКО НАСИЛСТВО, А СЕКОЈА СЕДМА НА СЕКСУАЛНО, ВЕЛИ СТУДИЈА НА ОБСЕ

Секоја втора жена во Македонија е жртва на психолошко насилство, а секоја седма жртва на физичко или сексуално насилство, стои во студијата на ОБСЕ за ...
БИТОЛСКИТЕ УЧЕНИЦИ СВИРКАА И АПЛАУДИРАА ДОДЕКА ЕКСПЕРТ ИМ ЗБОРУВАШЕ ЗА МЕЃУВРСНИЧКО СЕКСУАЛНО НАСИЛСТВО

БИТОЛСКИТЕ УЧЕНИЦИ СВИРКАА И АПЛАУДИРАА ДОДЕКА ЕКСПЕРТ ИМ ЗБОРУВАШЕ ЗА МЕЃУВРСНИЧКО СЕКСУАЛНО НАСИЛСТВО

Со смеење, свиркање, извици и аплауз основци и средношколци од Битола го проследија делот од излагањето на психологот Аница Златевска во кој зборуваше ...
2 / 2 НАПИСИ