Таг: Северна

МВР ВОВЕДЕ ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЖУВАЊЕ ТЕРМИНИ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ СО „СЕВЕРНА“

МВР ВОВЕДЕ ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЖУВАЊЕ ТЕРМИНИ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ СО „СЕВЕРНА“

Од денес може електронски да се поднесе барање за вадење лични документи со новото уставно име Северна Македонија. Бидејќи на телефонскиот број 072/92 ...
ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ БЕЗ „СЕВЕРНА“ НЕМА ДА ВАЖАТ НИ ВО ЗЕМЈАВА ПОСЛЕ 12 ФЕВРУАРИ, СО СТАРИ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ВОЗИ

ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ БЕЗ „СЕВЕРНА“ НЕМА ДА ВАЖАТ НИ ВО ЗЕМЈАВА ПОСЛЕ 12 ФЕВРУАРИ, СО СТАРИ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ВОЗИ

Возачките дозволи во кои не е новото уставо име Северна Македонија нема да важат после 12 февруари ни во земјава, соопшти денеска Министерството за вн ...
ПУНКТОТ ЗА СЛИКАЊЕ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ВО „ПРОЛЕТ“ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ НЕМА ДА БИДЕ БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ, ТУКУ ЌЕ СЕ ПОВИКУВААТ ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ ЗАКАЖАН ТЕРМИН

ПУНКТОТ ЗА СЛИКАЊЕ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ВО „ПРОЛЕТ“ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ НЕМА ДА БИДЕ БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ, ТУКУ ЌЕ СЕ ПОВИКУВААТ ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ ЗАКАЖАН ТЕРМИН

Пунктот за фотографирање за лични документи во полициската станица „Пролет“ во Скопје од утре нема да работи без закажување, туку ќе се повикуваат они ...
ДУПЛИ ТРОШОК

ДУПЛИ ТРОШОК

Значи, и авион може да падне, ама ДУИ не смее да падне. ...
ПРЕД МАКЕДОНИЈА СЕ ДОДАВА СЕВЕРНА, ВО ПРЕАМБУЛАТА СЕ НАБРОЈУВААТ СИТЕ ОДЛУКИ ОД АСНОМ – ЦЕЛОСЕН ПРЕДЛОГ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ

ПРЕД МАКЕДОНИЈА СЕ ДОДАВА СЕВЕРНА, ВО ПРЕАМБУЛАТА СЕ НАБРОЈУВААТ СИТЕ ОДЛУКИ ОД АСНОМ – ЦЕЛОСЕН ПРЕДЛОГ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ

Владата го усвои Предлогот за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија со насоки за изменување и дополнување на Уставот предвидено с ...
5 / 5 НАПИСИ