Таг: шрапнели

ФРАНЦУСКА ДВОЈКА СОБРАЛА 3.000 ПРЕДМЕТИ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА И ЌЕ ГИ ИЗЛОЖИ ЗА 100-ГОДИШНИНАТА

ФРАНЦУСКА ДВОЈКА СОБРАЛА 3.000 ПРЕДМЕТИ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА И ЌЕ ГИ ИЗЛОЖИ ЗА 100-ГОДИШНИНАТА

Вазни кои војниците во рововите ги изработувале од шрапнели, војнички униформи, постери и фигурини изработени од остатоци од цепелин ги пречекуваат го ...
ЕКСПЛОЗИЈА ВО СУПЕРМАРКЕТ ВО САНКТ ПЕТЕРБУРГ, ИМА ПОВРЕДЕНИ

ЕКСПЛОЗИЈА ВО СУПЕРМАРКЕТ ВО САНКТ ПЕТЕРБУРГ, ИМА ПОВРЕДЕНИ

Неколку луѓе се повредени во експлозија во трговски центар во Санкт Петербург во Русија, кажаа федералните инспектори, класифицирајќи го инцидентот ка ...
2 / 2 НАПИСИ