Таг: Штипски универзитет

ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ, ВРАТЕНИ СТИПЕНДИИТЕ ЗА ПОСТДИПЛОМЦИ, ПО 9 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ЗА 50 ЛИЦА, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ, ВРАТЕНИ СТИПЕНДИИТЕ ЗА ПОСТДИПЛОМЦИ, ПО 9 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ЗА 50 ЛИЦА, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

Барањата кои студентите ги имаа пред една година ќе ги прифатиме за престојната студиска година, рече министерката за образование и наука Мила Царовск ...
КАРДИОЛОГОТ ТАЊА АНЃУШЕВА ОД БОЛНИЦАТА „ЖАН МИТРЕВ“ ПРВ ДОКТОР ПО МЕДИЦИНСКИ НАУКИ НА ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

КАРДИОЛОГОТ ТАЊА АНЃУШЕВА ОД БОЛНИЦАТА „ЖАН МИТРЕВ“ ПРВ ДОКТОР ПО МЕДИЦИНСКИ НАУКИ НА ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Д-р Тања Анѓушева, кардиолог во приватната болница „Жан Митрев“, ќе биде првиот доктор по медицински науки што докторирал на Универзитетот „Гоце Делче ...
НА ДИСПЕРЗИРАНИТЕ СТУДИИ НЕ МОЖЕЛЕ НИ ПРИЕМНИОТ ДА ГО ПОЛОЖАТ

НА ДИСПЕРЗИРАНИТЕ СТУДИИ НЕ МОЖЕЛЕ НИ ПРИЕМНИОТ ДА ГО ПОЛОЖАТ

Секоја година на десетина дисперзирани студии кои што беа предвидени на државните универзитети немаше настава затоа што ниту еден кандидат не успеал д ...
3 / 3 НАПИСИ