Таг: Синеквест

„ВРБА“ СО НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ ВО САД, ПРОДУЦЕНТКАТА НА ЛАРС ФОН ТРИР ЌЕ ГО ПРОДУЦИРА НОВИОТ ФИЛМ НА МАНЧЕВСКИ

„ВРБА“ СО НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ ВО САД, ПРОДУЦЕНТКАТА НА ЛАРС ФОН ТРИР ЌЕ ГО ПРОДУЦИРА НОВИОТ ФИЛМ НА МАНЧЕВСКИ

„Врба“ на Милчо Манчевски ja освои наградата Најдобар филм на фестивалот во Синеквест, Калифорнија, каде ја имаше американската премиера. Ова е главна ...
„БИКИНИ МУН“ НА МАНЧЕВСКИ СО АМЕРИКАНСКА ПРЕМИЕРА ВО КАЛИФОРНИЈА

„БИКИНИ МУН“ НА МАНЧЕВСКИ СО АМЕРИКАНСКА ПРЕМИЕРА ВО КАЛИФОРНИЈА

„Бикини Мун“, петтиот филм на Милчо Манчевски, на 3 март ќе ја има американската премиера на фестивалот Синеквест во Сан Хозе, Калифорнија. „Царствата ...
2 / 2 НАПИСИ