Таг: сиромашни

1 213 / 13 НАПИСИ
ТРЕТИНА ОД ТРОШОЦИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО СЕ ЗА ЛЕКОВИ, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО НА ФАЈНЕНС ТИНК

ТРЕТИНА ОД ТРОШОЦИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО СЕ ЗА ЛЕКОВИ, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО НА ФАЈНЕНС ТИНК

Државата треба да обезбеди квалитетни лекови и сите граѓани да имаат пристап до нив, е една од препораките што ги упатија експертите кои ги истражуваа ...
70 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА ЗАРАБОТУВААТ ПОМАЛКУ ОД 300 ЕВРА

70 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА ЗАРАБОТУВААТ ПОМАЛКУ ОД 300 ЕВРА

Седумдесет отсто од населението има месечни примања помали од 300 евра, а 50 отсто од населението заработува помалку од 212 евра месечно. Според подат ...
ЕВАКУИРАНИ 45.000 ЖИТЕЛИ НА ГРАД ВО ГЕРМАНИЈА ПОРАДИ НЕЕКСПЛОДИРАНА БОМБА ОД 1944 ГОДИНА

ЕВАКУИРАНИ 45.000 ЖИТЕЛИ НА ГРАД ВО ГЕРМАНИЈА ПОРАДИ НЕЕКСПЛОДИРАНА БОМБА ОД 1944 ГОДИНА

Илјадници луѓе од јужниот град Аусгбург морале да ги остават своите подароци под елките откако во божикното утро беа присилени да се евакуираат, затоа ...
1 213 / 13 НАПИСИ