Таг: скопска апелација

ВЕЛЕШКИОТ СУД ВИДЕЛ ДЕКА НИКОЛОВ ВОЗЕЛ ПИЈАН И БЕЗ ДОЗВОЛА И ДЕКА ИЗБЕГАЛ ОТКАКО НА ПЕШАЧКИ ЗБРИШАЛ ДЕТЕ И МАЈКА Ѝ, А СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА МУ ЈА НАМАЛИ КАЗНАТА ОТИ БИЛ НЕЖЕНЕТ И СЕ КАЕЛ

ВЕЛЕШКИОТ СУД ВИДЕЛ ДЕКА НИКОЛОВ ВОЗЕЛ ПИЈАН И БЕЗ ДОЗВОЛА И ДЕКА ИЗБЕГАЛ ОТКАКО НА ПЕШАЧКИ ЗБРИШАЛ ДЕТЕ И МАЈКА Ѝ, А СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА МУ ЈА НАМАЛИ КАЗНАТА ОТИ БИЛ НЕЖЕНЕТ И СЕ КАЕЛ

По еден месец од изрекувањето на пресудата на Апелациониот суд Скопје на 10 јули, со која 18-годишната затворска казна од Основниот суд Велес на возач ...
МЕСТО ДА ЗАСТАНАТ НА СТРАНАТА НА ОБВИНЕНИЕТО, ВИШИТЕ ОБВИНИТЕЛИ БЕКТЕШИ И ХАЈРУЛАХИ БАРААТ ОД СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ДА ИМ ГИ УКИНЕ ЗАТВОРСКИТЕ ПРЕСУДИ НА ДВАЈЦА ФУНКЦИОНЕРИ ОД ДУИ

МЕСТО ДА ЗАСТАНАТ НА СТРАНАТА НА ОБВИНЕНИЕТО, ВИШИТЕ ОБВИНИТЕЛИ БЕКТЕШИ И ХАЈРУЛАХИ БАРААТ ОД СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ДА ИМ ГИ УКИНЕ ЗАТВОРСКИТЕ ПРЕСУДИ НА ДВАЈЦА ФУНКЦИОНЕРИ ОД ДУИ

Да се прифати жалбата на обвинетите, да се укинат затворските пресуди и да се врати предметот за преправање изборни резултати на повторно судење, е на ...
2 / 2 НАПИСИ