Таг: скопски општини

ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМАМЕ ОПРАВДУВАЊЕ ДЕКА НЕМАМЕ ИНСПЕКТОРИ, КАЖАА СКОПСКИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ КОИ ФОРМИРАА ЗАЕДНИЧКА ИНСПЕКЦИЈА

ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМАМЕ ОПРАВДУВАЊЕ ДЕКА НЕМАМЕ ИНСПЕКТОРИ, КАЖАА СКОПСКИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ КОИ ФОРМИРАА ЗАЕДНИЧКА ИНСПЕКЦИЈА

Град Скопје и десетте скопски општини од први јануари ќе имаат заедничка инспекциска служба. Тоа значи дека сите инспектори, и на Град Скопје и на Опш ...
ВО СКОПЈЕ ПОБЕДИ СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА СО 664 ГЛАСА РАЗЛИКА

ВО СКОПЈЕ ПОБЕДИ СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА СО 664 ГЛАСА РАЗЛИКА

Според резултатите во десетте скопски општини, во главниот град во првиот круг на претседателски избори победи кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силј ...
2 / 2 НАПИСИ