Таг: слободен термин

ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

Мамографот во болницата за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ повеќе од еден месец е расипан, а слободен термин за овој вид дијагностичка процедура ...
1 / 1 НАПИСИ