Таг: Собраниската комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања

ЗА ПРИТВОРОТ НА ВЕЉАНОСКИ ПРАТЕНИЦИТЕ ЌЕ ОДЛУЧУВААТ НА ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА

ЗА ПРИТВОРОТ НА ВЕЉАНОСКИ ПРАТЕНИЦИТЕ ЌЕ ОДЛУЧУВААТ НА ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА

Пратениците на пленарна седница ќе одлучуваат по барањето на Кривичниот суд да му се одземе имунитетот на пратеникот Трајко Вељаноски. Обвинителката В ...
ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ СЕ СПАСИ ОД ПРИТВОР, КОМИСИЈАТА СО ГЛАСАЊЕ 4:4 НЕ МУ ГО СИМНА ПРАТЕНИЧКИОТ ИМУНИТЕТ

ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ СЕ СПАСИ ОД ПРИТВОР, КОМИСИЈАТА СО ГЛАСАЊЕ 4:4 НЕ МУ ГО СИМНА ПРАТЕНИЧКИОТ ИМУНИТЕТ

Собраниската комисија за мандатно-имунитетни прашања со 4 спрема 4 гласа не изгласа да му предложи на Собранието да му се симне пратеничкиот имунитет ...
СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ИЗГЛАСА ОДЗЕМАЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ НА ПРАТЕНИКОТ ЉУПЧО ДИМОВСКИ

СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ИЗГЛАСА ОДЗЕМАЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ НА ПРАТЕНИКОТ ЉУПЧО ДИМОВСКИ

Собраниската комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања со 5 гласови „за“ и 4 „против“ и ниту еден воздржан, изгласа Собранието да му го одз ...
3 / 3 НАПИСИ