Таг: соеви

ГЕРМАНСКИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ЕУ ДА ВОВЕДЕ КОВИД-ТЕСТОВИ ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД КИНА, ОЧЕКУВААТ ВИРУСОТ ДА МУТИРА

ГЕРМАНСКИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ЕУ ДА ВОВЕДЕ КОВИД-ТЕСТОВИ ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД КИНА, ОЧЕКУВААТ ВИРУСОТ ДА МУТИРА

Германските лекари побараа Европската Унија да воведе тестирање за ковид-19 за патниците кои доаѓаат од Кина, додека во оваа земја забрзано се зголему ...
90-ГОДИШНА ЖЕНА ПОЧИНАЛА ВО БЕЛГИЈА ОТКАКО СЕ ЗАРАЗИЛА СО ДВА РАЗЛИЧНИ СОЈА НА КОВИД-19

90-ГОДИШНА ЖЕНА ПОЧИНАЛА ВО БЕЛГИЈА ОТКАКО СЕ ЗАРАЗИЛА СО ДВА РАЗЛИЧНИ СОЈА НА КОВИД-19

Можно е да се фатат два соја на ковид-19 истовремено, предупредуваат експертите откако е откриена двојна инфекција кај 90-годишна жена која заболела о ...
БРИТАНЦИТЕ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО СТРАНСТВО, ОТИ ЌЕ ДОНЕСАТ ДРУГИ СОЕВИ НА КОВИД-19, ВЕЛИ ВЛАДИН СОВЕТНИК

БРИТАНЦИТЕ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО СТРАНСТВО, ОТИ ЌЕ ДОНЕСАТ ДРУГИ СОЕВИ НА КОВИД-19, ВЕЛИ ВЛАДИН СОВЕТНИК

Летните одмори во странство се исклучително непосакувани, поради ризикот патниците да донесат други соеви на коронавирус назад во Велика Британија, из ...
3 / 3 НАПИСИ