Таг: сој

1 214 / 14 НАПИСИ
ДО 11 ЈАНУАРИ ВО ЗЕМЈАВА НЕ Е ПОТВРДЕН НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ОД БРИТАНИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ДО 11 ЈАНУАРИ ВО ЗЕМЈАВА НЕ Е ПОТВРДЕН НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ОД БРИТАНИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

До 11 јануари во земјава не е утврдено присуство на новиот сој на ковид-19 од Велика Британија, вели Министерството за здравство. Новиот сој на корона ...
ВО ЗЕМЈАВА НЕМА МУТАЦИЈА НА КОРОНАВИРУСОТ КАКО ВО БРИТАНИЈА, НО ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ОЛАБАВИМЕ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

ВО ЗЕМЈАВА НЕМА МУТАЦИЈА НА КОРОНАВИРУСОТ КАКО ВО БРИТАНИЈА, НО ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ОЛАБАВИМЕ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Во Македонија нема мутација на вирусот ковид-19 како што има во Велика Британија, рече денеска министерот за здравство Венко Филипче. „Стигнаа резу ...
ОТКРИЕН НОВ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЈАПОНИЈА, РАЗЛИЧЕН ОД БРИТАНСКИОТ

ОТКРИЕН НОВ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЈАПОНИЈА, РАЗЛИЧЕН ОД БРИТАНСКИОТ

Нов вид на коронавирусот, различен од тој во Велика Британија, е пронајден кај четири лица кои пристигнале во Токио од Бразил, соопшти јапонското Мини ...
НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ОТКРИЕН И ВО ШВЕДСКА, ФРАНЦИЈА, ШПАНИЈА И ЈАПОНИЈА

НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ОТКРИЕН И ВО ШВЕДСКА, ФРАНЦИЈА, ШПАНИЈА И ЈАПОНИЈА

Новиот сој на коронавирусот поврзан со брз пораст на инфекции во Велика Британија е откриен и во Шведска, Франција и Шпанија, како и во Јапонија. В ...
1 214 / 14 НАПИСИ