Таг: сообраќајна незгода

ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ И СОБОРИЛ ТРИ БАНДЕРИ И СООБРАЌАЕН ЗНАК, ОСТАВАЈЌИ ДЕЛ ОД ТЕТОВО БЕЗ СТРУЈА И ИНТЕРНЕТ

ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ И СОБОРИЛ ТРИ БАНДЕРИ И СООБРАЌАЕН ЗНАК, ОСТАВАЈЌИ ДЕЛ ОД ТЕТОВО БЕЗ СТРУЈА И ИНТЕРНЕТ

Жител на гостиварското село Чегране вчера излетал од патот со своето возило и искршил сообраќајни знаци и бандери во Тетово. И покрај тоа што возел со ...
ПО ТРИ НЕДЕЛИ ИЗВЛЕЧЕН АВТОМОБИЛ ШТО ПОТОНА ВО ДЛАБОКА БАРА КРАЈ ПАТОТ МОГИЛА-БИТОЛА

ПО ТРИ НЕДЕЛИ ИЗВЛЕЧЕН АВТОМОБИЛ ШТО ПОТОНА ВО ДЛАБОКА БАРА КРАЈ ПАТОТ МОГИЛА-БИТОЛА

Три недели стоеше потонат автомобил во бара крај регионалниот пат Могила-Битола откако излетал на 14 јануари поради голомразица и нетретирање на патот ...
2 / 2 НАПИСИ