Таг: сопруга

1 212 / 12 НАПИСИ
ГОСПОЃА МАКРОН ЌЕ БИДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛКА ВО СЕНКА

ГОСПОЃА МАКРОН ЌЕ БИДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛКА ВО СЕНКА

Кога прв пат се запознале, тој имал 15 години, таа беше мажена 40-годишна наставничка која му предавала драма и му била ментор во школската претстава. ...
ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ГО НЕМА ВО СОБРАНИЕ, ТОДОРОВ ЌЕ ГИ БРАНИ МЕРКИТЕ НА ВЛАДАТА

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ГО НЕМА ВО СОБРАНИЕ, ТОДОРОВ ЌЕ ГИ БРАНИ МЕРКИТЕ НА ВЛАДАТА

Собранието денеска вонредно расправа за состојбата во подрачјата погодени од временските непогоди. Собранискиот спикер Трајко Вељаноски ја закажа седн ...
1 212 / 12 НАПИСИ