Таг: Совет за човекови права

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ФОРМИРААТ КОМИСИЈА ЗА ИСТРАГА НА РУСКАТА ИНВАЗИЈА НА УКРАИНА, ПРОТИВ БЕА САМО РУСИЈА И ЕРИТРЕЈА

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ФОРМИРААТ КОМИСИЈА ЗА ИСТРАГА НА РУСКАТА ИНВАЗИЈА НА УКРАИНА, ПРОТИВ БЕА САМО РУСИЈА И ЕРИТРЕЈА

Советот за човекови права на Обединетите Нации одлучи итно да формира независна меѓународна комисија за истрага како резултат на руската агресија прот ...
САД ИЗЛЕГОА ОД СОВЕТОТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА ОН

САД ИЗЛЕГОА ОД СОВЕТОТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА ОН

САД излегоа од членството на Советот за човекови права на Обединетите нации, обвинувајќи го за политички предрасуди, особено кон Израел.  „Ова двол ...
2 / 2 НАПИСИ