Таг: Стара железничка станица

НА МЕСТОТО НА КУЌИТЕ НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЌЕ ИМА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ СО ДОМУВАЊЕ, СОПСТВЕНИЦИТЕ БАРААТ ПОГОЛЕМА КАТНОСТ

НА МЕСТОТО НА КУЌИТЕ НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЌЕ ИМА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ СО ДОМУВАЊЕ, СОПСТВЕНИЦИТЕ БАРААТ ПОГОЛЕМА КАТНОСТ

На местото на куќите на улицата Јордан Мијалков (Железничка) зад ТЦ „Рамстор“ ќе се гради трговски центар. Ова се предвидува со новиот Детален урбанис ...
КАКО СЕ ИЗГРАДИЛО СКОПЈЕ ПОСЛЕ ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЛУШНАА ТУРИСТИТЕ  НА „РУТАТА НА СОЛИДАРНОСТА“

КАКО СЕ ИЗГРАДИЛО СКОПЈЕ ПОСЛЕ ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЛУШНАА ТУРИСТИТЕ НА „РУТАТА НА СОЛИДАРНОСТА“

Со туристичкиот сити автобус денеска околу дваесетина лица, најголем број туристи, беа во обиколка на локациите кои биле најмногу погодени во земјотре ...
2 / 2 НАПИСИ