Таг: Стефанија Милевска. лица со попреченост

ЏЕЗ ПЕЈАЧКАТА СТЕФАНИЈА МИЛЕВСКА ПОСВЕТИ ПЕСНА, СПОТ И ДОКУМЕНТАРЕЦ НА ПОЧИНАТИОТ БРАТ И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ЏЕЗ ПЕЈАЧКАТА СТЕФАНИЈА МИЛЕВСКА ПОСВЕТИ ПЕСНА, СПОТ И ДОКУМЕНТАРЕЦ НА ПОЧИНАТИОТ БРАТ И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Битолската џез пејачка Стефанија Милевска сними нова песна „Еј ти, слушај“ (Hey You, Listen) и документарен филм посветени на нејзиниот прерано почина ...
1 / 1 НАПИСИ