Таг: „Стела“

ДЕДИН ВНУК

ДЕДИН ВНУК

Кај да бегаш кога децата во школо те малтретираат оти си различен од нив, а дома мајка ти и татко ти само се караат и не те дослушуваат? Во авантура – ...
„СТЕЛА“ НА СТОЈАН ВУЈИЧИЌ ЌЕ ГО ОТВОРИ СИНЕДЕЈС НА 18 СЕПТЕМВРИ, А „ХОМО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ ЌЕ ГО ЗАТВОРИ

„СТЕЛА“ НА СТОЈАН ВУЈИЧИЌ ЌЕ ГО ОТВОРИ СИНЕДЕЈС НА 18 СЕПТЕМВРИ, А „ХОМО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ ЌЕ ГО ЗАТВОРИ

Премиери на македонски филмови ќе има на отворањето и на затворањето на 19. Фестивал на европски филм Синедејс, кој под слоганот „Филм на секое платно ...
2 / 2 НАПИСИ