Таг: Стјуарт Пич

БРИТАНИЈА ДОНИРАШЕ АРМИСКА ТРЕНИНГ ОПРЕМА ЗА 14 МОБИЛНИ ЕДИНИЦИ, ВРЕДНА 400.000 ФУНТИ

БРИТАНИЈА ДОНИРАШЕ АРМИСКА ТРЕНИНГ ОПРЕМА ЗА 14 МОБИЛНИ ЕДИНИЦИ, ВРЕДНА 400.000 ФУНТИ

Обединетото Кралство донираше 14- мобилни единици, контејнери, кои на македонската армија ќе и служат за обука. Истите се лоцирани на воениот полигон ...
СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДА ПРОДОЛЖИ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, КАЖА СТЈУАРТ ПИЧ, СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА БРИТАНИЈА ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДА ПРОДОЛЖИ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, КАЖА СТЈУАРТ ПИЧ, СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА БРИТАНИЈА ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

Велика Британија верува дека е клучно Северна Македонија да остане посветена на спроведување на својата реформска агенда, особено на реформите во обла ...
ВОЗБУДАТА РАСТЕ

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

Втор вицепремиер, ама ист како првиот ...
3 / 3 НАПИСИ