Таг: Стопанска банка АД Скопје

СИНДИКАТОТ НА „ФЕНИ“ НЕ ПРИФАЌА СТЕЧАЈ, ЌЕ ГИ БЛОКИРААТ И СУДОТ И БАНКИТЕ

СИНДИКАТОТ НА „ФЕНИ“ НЕ ПРИФАЌА СТЕЧАЈ, ЌЕ ГИ БЛОКИРААТ И СУДОТ И БАНКИТЕ

Синдикатот на „Фени“ не прифаќа стечај и најави дека со штрајкови ќе ги блокира и судот и банките ако дојде до тоа. Комерцијална банка АД Скопје, Стоп ...
ОТВОРЕН ДЕТСКИ ВЕЛОДРОМ ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

ОТВОРЕН ДЕТСКИ ВЕЛОДРОМ ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

Детски велосипедски полигон беше отворен денеска во скопската населба Козле со донација на Стопанска банка АД – Скопје. Со тоа банката ја ја затвори к ...
2 / 2 НАПИСИ