Таг: странски државјани

ЗА ЛЕКУВАЊЕ ВО ДРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ, СТРАНЦИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ КАКО И МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ КОИ НЕ СЕ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРЕНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ЗА ЛЕКУВАЊЕ ВО ДРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ, СТРАНЦИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ КАКО И МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ КОИ НЕ СЕ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРЕНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Нема изедначување на цените во јавното здравство помеѓу странските државјани и државјаните на Македонија, туку изедначувањето е со приватните пациенти ...
СТРАНСКИТЕ ДРЖАВЈАНИ КОИ ТРАНЗИТИРААТ ЌЕ МОРА ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ЗЕМЈАВА ВО РОК ОД 5 ЧАСА ОТКАКО ВЛЕГЛЕ

СТРАНСКИТЕ ДРЖАВЈАНИ КОИ ТРАНЗИТИРААТ ЌЕ МОРА ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ЗЕМЈАВА ВО РОК ОД 5 ЧАСА ОТКАКО ВЛЕГЛЕ

Според посебен протокол странските државјани ќе може да транзитираат низ земјава. На денешната Владина седница беше донесен Протокол за непречен транз ...
2 / 2 НАПИСИ