Таг: „Страшо Пинџур“

ПО ЕДНА ГОДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГОТОВА ТЕТОВСКАТА ГЛАВНА УЛИЦА СТРАШО ПИНЏУР

ПО ЕДНА ГОДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГОТОВА ТЕТОВСКАТА ГЛАВНА УЛИЦА СТРАШО ПИНЏУР

По речиси 11 месеци реконструкција, градоначалникот на Општина Тетово Билал Касами денеска ја предаде во употреба улицата Страшо Пинџур во Тетово која ...
УЧИЛИШТЕТО ВО ВЕВЧАНИ БАРА НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО  ИЛИ УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ БОЈКОТИРААТ

УЧИЛИШТЕТО ВО ВЕВЧАНИ БАРА НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО  ИЛИ УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ БОЈКОТИРААТ

Општина Вевчани  вели дека е изненадена од одлуката на Комисијата за заразни болести која не им дозволи настава со физичко присуство на учениците од ч ...
2 / 2 НАПИСИ