Таг: судниот ден

„ЧАСОВНИКОТ НА СУДНИОТ ДЕН“ ОЗНАЧИ ДЕКА СВЕТОТ СЕ НАОЃА ВО НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ДОСЕГА

„ЧАСОВНИКОТ НА СУДНИОТ ДЕН“ ОЗНАЧИ ДЕКА СВЕТОТ СЕ НАОЃА ВО НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ДОСЕГА

„Часовникот на судниот ден“ се доближи повеќе од кога било до полноќ, прогласувајќи дека човештвото е опасно блиску до катастрофа. Симболичниот часовн ...
ПЛАНЕТАТА Е НА 100 СЕКУНДИ ДО ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ, ВЕЛИ ЧАСОВНИКОТ НА СУДНИОТ ДЕН

ПЛАНЕТАТА Е НА 100 СЕКУНДИ ДО ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ, ВЕЛИ ЧАСОВНИКОТ НА СУДНИОТ ДЕН

Симболичниот Часовник на судниот ден, кој најавува колку блиску е нашата планета до целосно уништување, ги помести стрелките на само 100 секунди до по ...
2 / 2 НАПИСИ