Таг: Св. Константин и Елена

МПЦ НЕМА ПАРИ, ПА БАРА ВЕРНИЦИТЕ ДА Ѝ ДАДАТ ЗА ДА СЕ ДОВРШИ ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

МПЦ НЕМА ПАРИ, ПА БАРА ВЕРНИЦИТЕ ДА Ѝ ДАДАТ ЗА ДА СЕ ДОВРШИ ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Македонската православна црква-Охридска архиепископија (МПЦ-ОА) вели дека нема пари и бара граѓаните да донираат за да се доизгради црквата „Свети Кон ...
ПО БАРАЊЕ НА МПЦ НЕМА ДА СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО СКОПЈЕ, ВЕЛАТ СЕ РАБОТИ НА ОБЈЕКТОТ

ПО БАРАЊЕ НА МПЦ НЕМА ДА СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО СКОПЈЕ, ВЕЛАТ СЕ РАБОТИ НА ОБЈЕКТОТ

Металната ограда на црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија во најстрогиот центар на Скопје нема да трга како што првично најавија од Опш ...
ЌЕ СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ГРАДИЛИШТЕТО НА ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПОМИНАТ Е РОКОТ ЗА ГРАДБА ОД 10 ГОДИНИ

ЌЕ СЕ ТРГА ОГРАДАТА ОД ГРАДИЛИШТЕТО НА ЦРКВАТА „СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПОМИНАТ Е РОКОТ ЗА ГРАДБА ОД 10 ГОДИНИ

Инспекцијата на Општина Центар ќе ја отстрани металната ограда од градилиштето на црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија во најстрогиот ...
3 / 3 НАПИСИ