Таг: света вода

ПОПОВИ ПРСКАА СО СВЕТА ВОДА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ВО ВЕЛЕС, НЕГОТИНО, КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА

ПОПОВИ ПРСКАА СО СВЕТА ВОДА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ВО ВЕЛЕС, НЕГОТИНО, КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА

Во градовите од Повардарската Епархија на МПЦ-ОА, денес се одржаа литии за престанок на пандемијата од коронавирусот. По улиците на Велес, Неготино, К ...
1 / 1 НАПИСИ