Таг: Светски економски форум

КЛИМАТСКИТЕ АКТИВИСТИ САМО КРЕВААТ ПАНИКА, КАЖА ТРАМП НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ВО ДАВОС

КЛИМАТСКИТЕ АКТИВИСТИ САМО КРЕВААТ ПАНИКА, КАЖА ТРАМП НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ВО ДАВОС

Доналд Трамп се обиде да ги омаловажи „климатските пророци на уништувањето“ во својот говор на Светскиот економски форум во Давос, каде што одржливост ...
ГУСТИОТ СНЕГ ЈА ЗАВЕА СВЕТСКАТА ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА ВО ДАВОС

ГУСТИОТ СНЕГ ЈА ЗАВЕА СВЕТСКАТА ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА ВО ДАВОС

Глобалната економија и геополитичките тензии паднаа во втор план пред актуелниот проблем што го погоди Светскиот економски форум во Давос: големиот сн ...
2 / 2 НАПИСИ