Таг: „Таленти“

ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЈА ЗАПОЧНА АКАДЕМСКАТА ГОДИНА СО ВАУЧЕРИ ЗА БРУЦОШИ И ПАРИЧЕН СТИМУЛ ЗА МЛАДИ ТАЛЕНТИ

ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЈА ЗАПОЧНА АКАДЕМСКАТА ГОДИНА СО ВАУЧЕРИ ЗА БРУЦОШИ И ПАРИЧЕН СТИМУЛ ЗА МЛАДИ ТАЛЕНТИ

Новата академска година на Универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД) во Штип почна со околу 1.800 бруцоши, од кои десет по случаен избор денеска добија ваучер ...
ИЗЛЕЗЕ „ТАЛЕНТИ“, ПОСТХУМНА ЗБИРКА КОЛУМНИ НА НОВИНАРОТ РИСТО ПОПОВСКИ

ИЗЛЕЗЕ „ТАЛЕНТИ“, ПОСТХУМНА ЗБИРКА КОЛУМНИ НА НОВИНАРОТ РИСТО ПОПОВСКИ

Излезе збирката колумни „Таленти“ на Ристо Поповски, еден од најреномираните македонски новинари (1945-2018). Приредувач на книгата е сопругата на Рис ...
2 / 2 НАПИСИ