Таг: ТАВ Македонија

ДО 28 МАЈ ПРОДОЛЖЕНО РЕНОВИРАЊЕТО НА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

ДО 28 МАЈ ПРОДОЛЖЕНО РЕНОВИРАЊЕТО НА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

За 12 дена е продолжено реновирањето на пистата на Скопскиот меѓународен аеродром и ќе трае до 28 мај, потврдија за САКАМДАКАЖАМ.МК од ТАВ Македонија, ...
ОД ДЕНЕСКА БРЗИ АНТИГЕН ТЕСТОВИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

ОД ДЕНЕСКА БРЗИ АНТИГЕН ТЕСТОВИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

Од денеска пред терминалната зграда на Меѓународниот Аеродром Скопје се прават брзи антиген тестови, соопшти ТАВ Македонија. Од концесионерот на скопс ...
АВСТРИЈЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ИЗМАМЕНИ, НАМЕСТО КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП, ТУРЦИТЕ ЌЕ ГРАДАТ КАНАЛИЗАЦИЈА

АВСТРИЈЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ИЗМАМЕНИ, НАМЕСТО КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП, ТУРЦИТЕ ЌЕ ГРАДАТ КАНАЛИЗАЦИЈА

Средствата што турската компанија „ТАВ Македонија“ ги имаше предвидено за пропаднатиот проект за изградба на карго аеродром во близина на Штип ќе се п ...
3 / 3 НАПИСИ