Таг: техничка

РАБОТЕВМЕ ЗАЕДНО СО МВР И ДАДОВМЕ ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА, ВЕЛАТ ОД АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЗА АКЦИЈАТА ЗА ЗАПЛЕНА НА ДРОГА НА ПЛЕТВАР

РАБОТЕВМЕ ЗАЕДНО СО МВР И ДАДОВМЕ ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА, ВЕЛАТ ОД АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЗА АКЦИЈАТА ЗА ЗАПЛЕНА НА ДРОГА НА ПЛЕТВАР

Американската амбасада во Скопје потврди дека работела заедно со Министерството за внатрешни работи (МВР) и дала техничка поддршка за вчерашната акциј ...
СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ПРЕОДНАТА ВЛАДА

СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ПРЕОДНАТА ВЛАДА

Собранието ги избра новите министри во техничката влада која треба да ги спроведе изборите на 11 декември. Во кусата расправа, премиерот Емил Димитрие ...
2 / 2 НАПИСИ