Таг: телефонска централа

АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

АЗИЛАНТСКА ПЛАТА

1 Министерството за внатрешни работи е вклучено во предистражната постапка за снимањето на разговорите на службената телефонска централа во Јавното об ...
ВЛАДАТА ОСТАНА БЕЗ ТЕЛЕФОНИ, СЕ РАСИПА ЦЕНТРАЛАТА

ВЛАДАТА ОСТАНА БЕЗ ТЕЛЕФОНИ, СЕ РАСИПА ЦЕНТРАЛАТА

Три дена Владата е без фиксна телефонија затоа што се расипала телефонската централа. Интерната комуникација помеѓу министрите и службите, како и обез ...
2 / 2 НАПИСИ