Таг: телевизии

БИРН НАПРАВИ БАЗА НА МЕДИУМСКО СОПСТВЕНИШТВО ЗА 11 ТЕЛЕВИЗИИ, 5 ВЕСНИЦИ, 13 ОНЛАЈН МЕДИУМИ И ПЕТ РАДИЈА

БИРН НАПРАВИ БАЗА НА МЕДИУМСКО СОПСТВЕНИШТВО ЗА 11 ТЕЛЕВИЗИИ, 5 ВЕСНИЦИ, 13 ОНЛАЈН МЕДИУМИ И ПЕТ РАДИЈА

Балканската истражувачка репортерска мрежа (БИРН) изработи база на медиумско сопствеништво во која влегуваат 11 телевизии, пет радија, 13 онлајн медиу ...
ГРЕЈАЧИ НА СЕДИШТА

ГРЕЈАЧИ НА СЕДИШТА

Навистина е неверојатно како во оваа земја, што несопирливо ита кон ЕУ, на прогон се изложуваат тие што ќе укажат на корупција, а не корумпираните. ...
СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ ЗДРУЖИЈА ДА ДОНЕСАТ ЗАКОН ЗА ПОТКУП НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СО НАЈМАЛКУ 2,3 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО ОД ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ

СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ ЗДРУЖИЈА ДА ДОНЕСАТ ЗАКОН ЗА ПОТКУП НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СО НАЈМАЛКУ 2,3 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО ОД ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ

Со гласови на пратениците на владејачката СДСМ и опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Собранието денеска ја усвои потребата од носење на измените на Законот за ау ...
31 ПРАШАЊЕ

31 ПРАШАЊЕ

1 Како им текна баш сега на Бугарите да ја отворат истрагата за некој увоз на ѓубре за таму некоја си термоцентрала? И како баш во истрагата се откри ...
4 / 4 НАПИСИ