Таг: тело

СЕЛЕКТОРКАТА НА МАКЕДОКС ПЕТРА СЕЛИШКАР ДОБИ ПОДДРШКА ОД ЕУРИМАЖ ДА ГО СНИМА ДОКУМЕНТАРЕЦOT „ТЕЛО“

СЕЛЕКТОРКАТА НА МАКЕДОКС ПЕТРА СЕЛИШКАР ДОБИ ПОДДРШКА ОД ЕУРИМАЖ ДА ГО СНИМА ДОКУМЕНТАРЕЦOT „ТЕЛО“

Долгометражниот документарен филм „Тело“, копродукциски проект меѓу Словенија, Хрватска и Северна Македонија во режија на словенечката режисерка Петра ...
ТЕЛОТО ЗА ПОМИРУВАЊЕ ДО 5 ДЕКЕМВРИ ЌЕ ИЗЛЕЗЕ СО РЕШЕНИЕ, РЕЧЕ ПРАТЕНИКОТ РАМЧИЛОВИЌ

ТЕЛОТО ЗА ПОМИРУВАЊЕ ДО 5 ДЕКЕМВРИ ЌЕ ИЗЛЕЗЕ СО РЕШЕНИЕ, РЕЧЕ ПРАТЕНИКОТ РАМЧИЛОВИЌ

Работната група за помирување која е дел од интерпарламентарното тело за помирување, реформа и интеграција освен за настаните на 27 април 2017 година, ...
СО АМНЕСТИЈАТА НЕМА ДА БИДАТ ОПФАТЕНИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ЛИЦАТА КОИ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО НАСИЛСТВАТА НА 27 АПРИЛ

СО АМНЕСТИЈАТА НЕМА ДА БИДАТ ОПФАТЕНИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ЛИЦАТА КОИ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО НАСИЛСТВАТА НА 27 АПРИЛ

Во предлог-решението за помирување што треба да го направи интерпарламентарното тело за помирување ќе нема да бидат опфатени лицата кои направиле наси ...
СОБРАНИСКОТО ТЕЛО НЕМА ПРЕДЛОГ КАКО ДА СЕ ИЗВЕДЕ ПОМИРУВАЊЕТО ЗА 27 АПРИЛ

СОБРАНИСКОТО ТЕЛО НЕМА ПРЕДЛОГ КАКО ДА СЕ ИЗВЕДЕ ПОМИРУВАЊЕТО ЗА 27 АПРИЛ

Три работни групи ќе се формираат во состав на собраниското интерпартиско тело за помирување, една за реформа, друга за интеграција, а трета за помиру ...
4 / 4 НАПИСИ